Loader
 

Dia internacional víctimes Holocaust

Dia internacional víctimes Holocaust

Dissabte 27 de gener, es commemora el Dia internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust i de prevenció de crims contra la humanitat. Us adjuntem el cartell de la celebració de l’acte institucional comarcal que tindrà lloc a Vilanova i on estarem representats per alumnes de 4t d’ESO que faran una lectura.

Cada any la commemoració gira al voltant d’un lema. Enguany és La fragilitat de la llibertat. Una fragilitat que constatem, dia a dia, davant la terrible repercussió dels conflictes bèl·lics sobre la població civil (Palestina i Ucraïna com a exemples) o per la sistemàtica vulneració dels DDHH en diferents parts del món, afectant diversos col·lectius ja sigui per raons de gènere, polítiques, religioses, econòmiques, mediambientals… En definitiva, tots hem de reflexionar sobre el fet que la llibertat és fràgil i vulnerable a l’abús. I hem de pensar què podem fer per a enfortir les llibertats arreu del món.

Des del departament de Socials, a les diverses matèries que impartim, impulsem espais per a la reflexió amb l’objectiu d’incidir en el manteniment de la memòria històrica, consolidant els valors democràtics entre el nostre alumnat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.