Loader
 

Benvinguda

L’Institut Alexandre Galí va obrir les seves portes el curs 1993/94 al nucli de les Roquetes (Garraf), localitat pertanyent a Sant Pere de Ribes.

 

El municipi de Sant Pere de Ribes està partit en dos centres urbans separats entre si uns 5 quilòmetres i amb una població de 17.391 habitants el gener de 1995, 9.236 dels corresponen a les Roquetes (Garraf), nucli format els anys seixanta, d’una forma molt ràpida i anàrquica en un principi.

 

Actualment la població nouvinguda té un origen molt diversificat encara que predomina la gent que ve de Vilanova i Barcelona. La seva economia és variada: serveis, construcció, petita empresa, banca…

 

En els darrers temps aquesta població ha anat assolint un adequat nivell d’equipaments i serveis: Centre de Salut, Centre Cívic Polivalent, Biblioteca Pública, Oficines Municipals, Correus, Escoles Públiques suficients, el nostre Institut, Casal d’avis, places i jardins públics i una infraestructura cultural i associativa creixent i dinàmica.

 

En aquest context, l’institut, amb una vocació innovadora i amb un desig d’iniciar el nou sistema educatiu de l’ESO, va començar amb 3 aules de 3r i les ha anat augmentant progressivament. Actualment oferim estudis també de batxillerat i cicles formatius de la família de Serveis socioculturals i a la comunitat.

 

La il·lusió del nostre Centre és seguir aquest procés innovador amb un tarannà integrador de totes les persones que actualment formen la comunitat educativa.