Loader
 

Banc de sang

La Jornada de donació de sang és un projecte d’aprenentatge-servei que s’engloba dintre del pla d’entorn del nostre centre i que es realitza tots els cursos des del departament de cicles formatius. El projecte consisteix en que l’alumnat, normalment del CFGM Atenció a persones en situació de dependència, organitzi una jornada de donació de sang a l’institut.

La preparació de la jornada té les següents fases:

 

1. Formació

Els alumnes adquireixen tots els coneixements necessaris sobre el funcionament del banc de sang, la sang i la donació, mitjançant una visita al Banc de Sang i Teixits de Barcelona,  per tal de poder seguir amb els següents passos del projecte.

2. Organització

L’alumnat prepara tot el material necessari per donar a conèixer la Jornada que es farà a l’institut (cartells, webs, app, flyers, enganxines, polseres, cançons…).

3. Difusió

L’alumnat s’encarrega que la gent del municipi i rodalies s’assabenti del dia de la Jornada de donació, mitjançant penjades de cartells i xerrades tant a l’institut com a les escoles del mateix poble.

4. Jornada de donació

Durant la jornada l’alumnat fa l’acompanyament a totes les persones que venen al donar sang a l’institut. L’organització d’aquestes jornades és molt enriquidora i engrescadora per als nostres alumnes que any rere any s’impliquen al màxim i treballen molt, per aconseguir el màxim de donants possibles!

JORNADA DE DONACIÓ DE SANG 2021


Dia: dimecres 12 de maig

Horari: de 15:30 a 20:00 h

Cal demanar cita prèvia a donarsang.gencat.cat

Us hi esperem!

Que la mascareta no ens tapi el cor!

Podeu veure el vídeo resum de la súper difusió de la Jornada de Donació de Sang 2021 al Galí, realitzada per l’alumnat de 2n CFGM Atenció a persones en situació de dependència a través del Projecte Banc de Sang.

I recordeu que ens podeu seguir i veure tots els vídeos a Instagram ciclesgali