Loader
 

TeatreArt

Què és TeatreArt?

És un projecte social, educatiu i artístic multidisciplinar que fa del teatre el vehicle per a cohesionar, per fer-nos partícips, per a l’autoconeixement i creixement personal, i pel desenvolupament de competències bàsiques.

TeatreArt com a projecte social s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) mitjançant l’activitat FEM TEATRE i el Grup Teatre Estudi Galió, on l’alumnat de tot el municipi participa dels assajos, posades en escena i com a públic de les produccions del grup.

TeatreArt com a projecte educatiu amb l’optativa de Teatre Emocional, l’alumnat de 2n i 3r de l’ESO entrena les seves habilitats escèniques, comunicatives, relacionals i de regulació emocional. Es preparen per a la vida i disfruten del treball en equip i la diversió del compartir.

TeatreArt com a projecte artístic multidisciplinar on a més del llenguatge escènic es treballen les competències del llenguatge plàstic, lingüístic, musical, corporal. Competències d’educació visual i plàstica, tecnologia, educació física, humanístiques, socials, aprenentatge autònom i cooperatiu.

Experiències…

“M’ha servit per llevar-me la vergonya i els nervis.”

“Em diverteixo i conec gent nova, fem grup, treballem en equip.”

“Em sentia segura perquè actuava amb els meus companys.”

“M’ha agradat posar-me en la pell d’altres personatges.”

“He après a respectar i a ser com sóc i no com els altres diguin.”

“El teatre permet ser diferent.”

“Ara veig de manera diferent.”

“M’ha agradat que havíem de contribuir tothom, amb companyonia.”

“He aprés a escoltar, i a expressar-me.”

“Em diverteixo molt i puc ser lliure.”

Aquest grup no s’atura! Us deixem una mostra de teatre confinat “El viatge”,  obra que aquest Sant Jordi 2020 no han pogut representar perquè els teatres estaven tancats…