Loader
 

Galí TV

Galí TV és un projecte que implica el conjunt de la nostra comunitat educativa on tot l’alumnat és protagonista. És una eina que permet treballar d’una manera diferent les competències lingüístiques, artístiques i digitals. Observarem, analitzarem i explicarem els esdeveniments més emblemàtics.

 

Crearem contingut audiovisual, en forma de notícia, reportatge, entrevistes,… sobre qualsevol dels àmbits educatius del centre a través del nostre canal de YOUTUBE, on us hi podeu subscriure.

 

També ens podeu seguir al nostre Instagram.

Som productors, comunicadors, emissors, consumidors crítics. Reflexionarem, indagarem, crearem continguts transversals perquè tota la comunitat educativa estigui al dia del que fem al nostre centre, al nostre entorn cultural, social i públic en el que estem immersos.

Són continguts que fan referència a la nostra comunitat educativa, esdeveniments culturals i comunicatius com ara els relacionats amb l’educació per a la pau, la igualtat de gènere, la solidaritat, la democràcia, els valors cívics, la convivència intercultural, el coneixement d’altri o la sostenibilitat ambiental.

 

“Som actualitat, som Galí TV”.