Loader
 

NOTÍCIES

NOTÍCIES


  •  18 a FESTA PER A UNA SOCIETAT INCLUSIVA: Programació tardor 2021

Per si és del vostre interés, us informem del proper DEBAT ONLINE del PROGRAMA D’ACTIVITATS de la XVIII FESTA PER UNA SOCIETAT INCLUSIVA AL GARRAF.

  • Guanyadors 1ª edició del Concurs de projectes d’estudis postobligatoris de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes (1/07/21)

I per acabar el curs, dimecres vam assistir a l’entrega de premis al Centre Cívic de Les Roquetes, acompanyant els nostres guanyadors i guanyadores…

Enhorabona a tots!

1r premi de batxillerat al projecte “L’aposta de SEAT i l’existència d’un nou futur a l’automoció”, realitzat pel Marc Sabrià Penya i l’Alejandro Tortolero.

 

1r premi de grau mitjà al projecte “Ajupar, Casal d’aprenentatge”, realitzat per la Paula Prades, la Júlia Puiggròs, el Rubén Pérez i l’Ainhoa Nicole Piñero.

 

2n premi de grau mitjà al projecte “Roqued SAD”, realitzat per la Irene Martínez, la Vanesa Ruíz, la Lucía Egea, l’Anna Fèlix i la Mónica Flores.

 

1r premi de grau superior al projecte “L’educació emocional a l’aula”, realitzat per la Judith Ros,  la Rosalia Llenas i la Maria del Mar García.

 

2n premi de grau superior al projecte “Alternights”, realitzat per la Susana Bravo, la Laura Burgos, el Noel Domínguez, la Núria Martínez, la Sabrina Mas i l’Alexis Soto.

 

3r premi de grau superior al projecte “Gènere i diversitat”, realitzat per la Valeri Galindo, la Gènia Jiménez i l’Alba Lanchas.

  • Primer any que ens presentem al concurs Catskills pel CFGM Atenció a persones en situació de dependència (28/04/21):
Catskills 21

Premiades pel punt de llibre: la Júlia Castellví de 2n ESO i la Lucia Peña de 1r ESO.

Premiats per la portada de l’agenda i carpeta: el Norbert Moraru, la Paola Calleja i la Lorena da Silva de 4rt ESO.
Moltes felicitats a tots!