Inici‎ > ‎

Nota de premsa

Reconeixement  a l’institut “Alexandre Galí”

Els alumnes de 3r d’ESO de l’institut “Alexandre Galí”: Daniel Gatpandán, Andrea Godoy, Carlos Pérez, Joel Rus i Adrián Sánchez, el dijous, 28 de juny van anar a recollir a Barcelona el primer premi com a guanyadors del XVII concurs literari dins del programa El Gust per la Lectura impulsat pel Departament d’Ensenyament en la modalitat “Oliver Twist” de la categoria D, pel treball de grup “Rashid”.

El programa té com a objectiu global la formació de bons lectors i lectores. Es tracta que, al llarg de la seva formació educativa, els infants i els joves esdevinguin lectors competents, crítics i capaços de gaudir del plaer de la lectura. La dinamització de la lectura es porta a terme relacionant les obres literàries amb altres tipus de discursos, de formats artístics i d’activitats, amb la intenció que el fet lector, a més de proporcionar sensibilitat estètica i contribuir al creixement personal, esdevingui element potenciador del treball compartit i la construcció de la ciutadania.

Reconeixement que conclou un curs que malgrat les dificultats econòmiques i socials ha estat prou satisfactori. A tall d’exemple, podem dir, que tots els i les alumnes del nostre institut que s’han presentat a les proves de selectivitat han aprovat.

Comments