Inici‎ > ‎

Borsa de treball (CF)

PRESENTACIÓ
La Formació Professional té com a finalitat la formació de l'alumnat per a l'activitat en un camp professional, i mitjançant aquesta formació, facilitar l’accés al mercat laboral.
Una eina per a aquesta facilitació és la mediació entre els/les professionals i les empreses i entitats que necessiten els seus serveis.
Per aquest motiu, a l'institut enguany posem en marxa el Servei de Borsa de Treball, adreçat a tot l'alumnat que cursa actualment els nostres Cicles Formatius, així com ex-alumnes, i també a empreses i entitats que necessitin professionals d'aquest sector.

COM FUNCIONA
SI SOU ALUMNE/A O EX-ALUMNE/A
Podeu entrar al Formulari si busqueu feina, omplir-lo amb les vostres dades i fer-nos arribar una còpia actualitzada del vostre Curriculum Vitae (aconsellable en PDF) a l'adreça de correu borsa@insalexandregali.cat.
Quan rebem una oferta de feina que s'ajusti a les vostres característiques, farem arribar el vostre CV per tal d'incloure-us en el procés de selecció.
A partir d'aquí, serà l'empresa qui es posarà en contacte amb vosaltres.SI SOU EMPRESA/ENTITAT
Podeu entrar al Formulari si sou empresa, omplir-lo amb les dades de l'oferta de treball o sol·licitar-nos una entrevista per tal de parlar-ne, si ho veieu més convenient.
Nosaltres us farem arribar els CV que s'ajustin als requisits de l'oferta, apart de poder-vos donar suport en el procediment si cal.
Comments